Dash Faction Installation Guide/ro

From Red Faction Wiki
Jump to navigationJump to search
Dashlogo1.png
Translari pentru ghidul de instalare:
English
Russian / Русский
French / Français
Romanian / Romana
Polish / Polskie

Dash Faction este un patch de modificare pentru jocul Red Faction proiectat sa repare erorile jocului original, imbunatatind compatibilitatea cu hardware-ul modern dar si calitatea graficii pe performanta engineului.

 • Poate ati auzit de Pure Faction (PF), care a fost patch-ul standard pentru Red Faction de multi ani. Pe langa unele probleme de compatibilitate in unele versiuni de Windows 10, inca puteti sa-l folositi - In orice caz, a fost eclipsat de Dash Faction pentru optiuni in plus si erori fixate, iar campania de singleplayer impreuna cu multe niveluri si moduri custom nu vor functiona corespunzator (in special la computere noi) fara Dash Faction. Echipa care a proiectat Pure Faction recomanda folosirea Dash Faction decat PF.
 • Pentru mai multe informatii referitoare la Dash Faction, va rugam sa vizitati Dash Faction.
 • Pentru o comparatie caracteristica intre Dash Faction si alte programe RF deseori folosite (precum Pure Faction), vedeti RF Client Comparison.
 • Va rugam sa intrati pe Red Faction Community Discord! Toata lumea este binevenita (si sa participe la evenimentele de RF game-night). In plus, Discord este singurul loc de a primi suport/asistenta/raspunsuri pentru intrebarile referitoare la Dash Faction, la fel si ajutor general in tot ce se leaga de seriile Red Faction relatat.


Alaturati-va Comunitatii Red Faction pe Discord


Pasul 1: Descarcarea Installerului

Apasati butonul de Download pentru a descarca Dash Faction

Vizitati FactionFiles.com pentru a descarca ultima versiune Dash Faction.

Pasul 2: Rularea Installerului

Apasati pe optiunile prezentate deasupra
 • Rulati installerul Dash Faction pe care ati descarcat. Depinde de setarile de securitate Windows si a programelor de antivirus, se poate sa primiti notificari din Windows SmartScreen, User Account Control, sau din antivirus de a va cere permisiunea de a rula Dash Faction.
  • Apasati pe optiunile prezentate pe poza din dreapta daca aceste notificari de Windows va apar.
  • Datorita numarului imens de programe antivirus valabile, ar fi imposibil de a nu fi evitat permisiunea de a rula installerul Dash Faction pe fiecare, ar trebui sa fie detectare falsa ca malware. Daca aveti asemenea probleme, va trebui sa creati o exceptie la programul dumneavoastra de antivirus pentru a lasa sa mearga installerul Dash Faction.


 • NOTA: Este normal ca Windows si/sau programul de antivirus sa detecteze programe complet sigure (ca Dash Faction), simplu deoarece ele sunt noi si nemaivazute printre utilizatorii de computer global. Desi Dash Faction e complet eficient de a se instala si rula, va reamintim ca este un software open-source, ceea ce inseamna ca daca nu aveti incredere in acest installer/aplicatie pe orice motiv, aveti libertatea de a face o reviziure la codul sursa si sa-l realcatuiti dupa cum doriti: Dash Faction pe GitHub

Pasul 3: Instalarea Dash Faction

Confirmati daca locul la RF.exe e corect. Daca nu, apasati pe butonul de Browse si locatia corecta
 • Mergeti in continuare prin notificarile de instalare la care vor aparea, unde veti apasa simplu doar pe "Next".


 • Cand ajungeti la notificarea "Select RF.exe", Installerul Dash Faction va incerca sa va detecteze jocul Red Faction unde va este instalat - locatia va fi mai mult ca sigur corecta fara sa-l mai schimbati. Daca aceasta caseta e alba sau are o locatie gresita, apasati pe "Browse" pentru a cauta fisierul RF.exe in folderul de Red Faction.


 • Daca ati primit o notificare precum ca versiunea de Red Faction pe care il aveti nu suporta Dash Faction, apasati "OK" de a lasa Dash Faction sa instaleze modificarile necesare.
  • NOTA:
   • Daca folositi versiunea digitala a jocului (precum Steam sau GoG), installerul Dash Faction nu va inlocui fisierul original RF.exe in timpul modificarii. Va crea un fisier nou numit RF_120na.exe inloc, pentru Dash Faction sa functioneze.
   • Daca folositi o versiune de retail, installerul Dash Faction va aduce automat la ultima versiune oficiala (v1.20).

Dash150steampatch.png


 • Cand primiti notificarea de "Select Additional Tasks" este foarte recomandat sa pastrati optiunile implicite sau neschimbate pentru a va asigura cea mai buna experienta in Red Faction.


Pasul 4: Lansarea Jocului

Poate ati dori sa configurati optiunile si/sau sa intrati pe Discord
 • Acum ca Dash Faction e instalat, sunteti gata sa jucati!


 • Cu aceste optiuni implicite ar trebui sa jucati fara nici o problema. Daca doriti sa va personalizati jocul (inclusiv avantajul de imbunatatire grafica de care Dash Faction aduce), apasati "Options" in launcherul Dash Faction. Desi e un ghid simplu de instalare, n-am sa merg pe toate variantele, dar puteti sa faceti referinta la Red Faction Quick Start Guide pentru setari recomandate.


 • Puteti veni daca doriti pe pagina de Discord Discord Support Channel daca aveti vreo problema, sau o intrebare despre joc, sau sa va alaturati comunitatii!


Bucurati-va de Red Faction!

Thanks to MysticaL-AceR for the Romanian translation of this guide